babyliss-romania.ro
babyliss-romania.ro
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Regulament concurs Instagram

Regulamentul concursului “LOVE is in the HAIR” este organizat de SC Skin Media SRL in perioada 01.02.2023 – 21.02.2023

 

Acesti termeni si conditii reglementeaza modul in care aveti dreptul sa accesati si sa utilizati serviciile asociate concursului “LOVE is in the HAIR” denumit in continuare "Concursul". Pentru a utiliza acest concurs trebuie sa cititi si sa acceptati toti termenii si toate conditiile descrise in prezentul document, inclusiv politica privind datele personale.

 

ART. 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

 

Organizatorul concursului “LOVE is in the HAIR” este Skin Media SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Mendeleev Nr. 5, Et. 2, Bucuresti, Sector 1, 010361, adresa de email: marketing@babyliss-romania.ro denumit in continuare Organizatorul. Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentul Regulament.

 

ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

 

Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 01.02.2022 – 21.02.2023 pe https://www.instagram.com/babyliss_romania/

 

 

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

La Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul in Romania care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii Concursului. Toti participantii trebuie sa aiba conturi de Instagram reale, active si care sa le apartina. Angajatii SKIN MEDIA SRL, precum si rudele acestora pana la gradul al II-lea inclusiv, nu pot participa la concurs. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanei care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

 

ART. 4. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

 

Concursul se desfasoara in perioada 01.02.2022 – 21.02.2023, timp in care atat fanii paginii https://www.instagram.com/babyliss_romania cat si cei care nu sunt in prezent fani pot participa la concurs.

 

Castigatorul va fi ales pe data de 22.02.2023 prin intermediul platformei www.commentpicker.com

 

ART. 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

 

Desemnarea castigatorului se va face dintre cei care au urmat toti pasii concursului:

 

-      Urmaresc pagina @babyliss_romania

-      Distribuie o imagine pe story in care prezinta o coafura care atrage toate privirile

-      Eticheteaza o prietena in comentarii si o invita la concurs

 

Castigatorul va fi ales in data de 22.02.2023 prin platorma https://commentpicker.com/. Acestia vor fi anuntati atat prin mesaj privat, cat si prin etichetare pe storyul paginii BaByliss Romania. Vor avea loc doua extrageri, prin care vor fi alesi doi castigatori.

 

De asemenea, castigatorul este de acord sa posteze pe profilul lui personal de Instagram o poza cu premiul castigat si sa eticheteze pagina @babyliss_romania. Poza va fi distribuita pe story-ul paginii oficiale de Instagram BaByliss Romania.

 

ART. 6. PREMII

 

Premiul oferit este: 1 x Ondulator de păr Curl Styler Luxe, C112E, BaByliss in valoare de 449.99RON.

 

Castigatorul trebuie sa transmita pe adresa de email marketing@babyliss-romania.ro  adresa completa si corecta de livrare, nume, prenume, telefon, adresa de email si copie a actului de identitate pentru revendicarea premiului.

 

Premiul nu se va putea schimba in bani sau inlocui cu un alt produs.

 

  ART. 7. MECANISMUL DE PARTICIPARE

 

Concursul se desfasoara in perioada 01.02.2023 – 21.02.2023, timp in care fanii paginii

 https://www.instagram.com/babyliss_romania/ , dar si cei care nu urmaresc in prezent pagina mentionata  se inscriu la concurs astfel:

 

-      Urmaresc pagina @babyliss_romania

-      Distribuie o imagine pe story in care prezinta o coafura care atrage toate privirile

-      Eticheteaza o prietena in comentarii si o invita la concurs

 

De asemenea, castigatorul este de acord sa posteze pe profilul lui personal de Instagram o poza cu premiul castigat si sa eticheteze pagina @babyliss_romania. Poza va fi distribuita pe story-ul paginii oficiale de Instagram BaByliss Romania.

 

Atentie!

 

-     Orice tentativa de fraudare de orice natura menita sa lezeze imaginea organizatorului sau a terte persoane vor fi eliminate din concurs, iar in cazul identificarii tentativelor de frauda in scopul castigarii premiilor, Organizatorul isi rezerva dreptul de a cere urmarirea de catre catre organele competente si/sau in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

-     Persoanelor care vor incerca sa fraudeze concursul li se va restrictiona accesul in aplicatie.

-     Profilul tuturor participantilor in concurs trebuie sa fie public

-     Varsta minima pentru participare este de 18 ani

-     Premiile se livreaza doar pe teritoriul Romaniei

 

 

ART. 8. ACORDAREA PREMIILOR

 

Va avea loc o singura extragere pe data de 22.02.2023.

 

Organizatorul va solicita datele de identificare ale castigatorului si orice alte informatii considerate necesare pentru validarea acestuia.

 

Livrarea premiului se va face in maxim 30 de zile de la primirea datelor complete de la castigator.

 

In cazul in care castigatorul nu pot fi premiat din motive independente de organizator (nu furnizeaza aceste informatii intr-un interval de 48 ore, etc), Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene si va extrage un castigator rezerva care va fi contactat dupa ce vor trece cele 24 de ore de la anuntarea primului castigator. Premiul  va fi insotit de un proces verbal de predare-primire pe care persoana castigatoare are obligatia de a-l semna si transmite Organizatorilor pe adresa  de mail marketing@babyliss-romania.ro cu mentiunea Concurs BaByliss

 

Organizatorul isi rezerva dreptul sa anuleze orice premiu oricarui participant pentru orice motiv si in orice moment daca are suspiciuni cu privire la activitatea sa pe Instagram si in cadrul concursului.

 

Castigatorul premiului nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau in alte obiecte si nici nu poate solicita alte modificari. Fotografiile premiului sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile sub forma de premiu obtinut de catre castigator, in conformitate cu reglementarile Codului Fiscal in vigoare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura in legatura cu aceste venituri fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

Art. 9. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

Organizatorul este inregistrati in Registrul General la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal Operator de Date cu Caracter Personal cu nr: 16919 (SKIN MEDIA SRL) si respecta legislatia in vigoare in acest domeniu in Romania si Uniunea Europeana.

 

Prin inscrierea la concurs intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Organizatorul va va solicita dumneavoastra, in calitate de Utilizator, urmatoarele informatii necesare pentru identificarea dumneavoastra personala: (a) numele si prenumele dvs., (b) adresa de e-mail valida, (c) adresa de livrare corecta si completa, (d) numar de telefon (e) id Instagram, (f) copie act identitate. Scopul solicitarii acestor informatii de catre Organizatori este de a mentine contactul cu dumneavoastra pentru comunicari viitoare despre oferte si alte concursuri accesabile de pe site-ul www.babyliss-romania.ro.

 

Dupa colectarea datelor dvs., Organizatorul: nu vor instraina, inchiria sau vinde informatiile de identificare personala a dumneavoastra catre terti in scopuri de marketing si publicitate. Nu va furniza unor terti datele dvs. de contact fara acordul dvs., cu exceptia cazurilor in care sunt solicitate de institutii ale statului legal abilitate (cu rol de control, etc) va securiza informatiile esentiale pe care le furnizati, prin protocoale standard si tehnologii corespunzatoare.

 

Art. 10. INCETAREA SERVICIULUI

 

Sunteti de acord ca Organizatorul poate, in orice moment, fara notificare prealabila, sa intrerupa contul si accesul dvs. la concursul online, din cauze care pot fi, fara a se limita la: (a) incalcarea de catre dvs. a prevederilor prezentului document si a indrumarilor pe care le cuprinde,

(b)solicitari ale institutiilor guvernamentale si impuneri ale legii, (c) solicitarea dvs. expresa,

(d) probleme si aspecte tehnice neprevazute,

(e) perioade lungi de inactivitate a paginii pe care ati creat-o in cadrul concursului.

 

Sunteti de acord ca intreruperea furnizarii serviciului va fi facuta la libera alegere a Organizatorului si ca acesa nu poate fi facut raspunzator fata de dvs. sau orice alta terta parte pentru intreruperea accesului dvs. sau paginii dvs. din concursul online.

 

Art. 11. INFORMATIA FURNIZATA

 

In timpul folosirii aplicatiei este posibil ca utilizatorul sa furnizeze informatii despre sine care pot fi vizibile de catre alti utilizatori (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor din acest document).

 

Intelegeti si sunteti de acord ca prin postarea de materiale pe pagina https://www.instagram.com/babyliss_romania cedati catre Organizatorul concursului dreptul gratuit si irevocabil de a utiliza aceste materiale in decursul existentei serviciului, dar si ulterior desfasurarii acestuia.

 

Intelegeti ca raspunderea pentru toata informatia pe care o postati in cadrul concursului online va revine exclusiv dvs., iar Organizatorul nu poate fi facut raspunzator de nicio greseala sau omisiune din aceste informatii. Organizatorul nu poate garanta identitatea oricaruia dintre utilizatorii care isi creeaza sau care acceseaza paginile individuale pe pagina https://www.instagram.com/babyliss_romania si Organizatorul nu poate garanta autenticitatea niciunei informatii postate de utilizatori.

 

Sunteti de acord sa nu monitorizati sau copiati, si sa nu permiteti altora sa monitorizeze sau

copieze pagina https://www.instagram.com/babyliss_romania si continutul pe care aceasta il cuprinde. Sunteti de acord sa nu simulati aspectul sau functionarea acestui website si sa nu actionati pentru a perturba functionarea sau a supraincarca infrastructura noastra informatica, inclusiv, dar fara a se limita la, comunicari nesolicitate, incercari de a obtine acces neautorizat, transmitere sau activare de virusi informatici.

 

 

ART. 12 COMUNICAREA CU ORGANIZATORUL

 

In cadrul concursului pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/babyliss_romania Organizatorul poate avea nevoie sa comunice cu dvs. prin email sau telefon (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor si Premiile concursului si desemnarea castigatorului). Sunteti de acord sa primiti mesaje email, legate de participarea dvs. la concurs pentru a asigura buna derulare a concursului.

 

Sunteti de acord ca numele si/sau adresa dvs. email sa fie mentionate in titlul anumitor comunicari pe care le initiati pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/babyliss_romania (exemplu: anuntarea castigatorului). Intelegeti si sunteti de acord ca Organizatorul poate utiliza datele dvs. de contact in scopul consultarii sau informarii dvs. cu privire la produse, oferte si promotii. Puteti renunta la acest privilegiu prin serviciul de dezabonare din cadrul mesajelor email primite de pe website-ul www.babyliss-romania.ro. Organizatorul isi exercita dreptul de a modifica oricare din articolele prezentului document in scopul de a asigura coerenta si corectitudinea desfasurarii concursului. Organizatorul va afisa orice modificare a prezentului document pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/babyliss_romania

 

 

 

 

 

ART. 13. TAXE SI COSTURI

 

Inscrierea in concurs este gratuita. Premiile sunt supuse taxelor si impozitelor conform legii si vor fi suportate de catre Organizator.

 

ART. 14. LIMITE DE RASPUNDERE

 

Acceptand acest regulament, sunteti de acord ca Organizatorul, angajatii sai, partenerii si

orice alti colaboratori in concursul online nu sunt raspunzatori pentru nici un fel de pierderi sau consecinte negative directe, indirecte, ocazionale sau exceptionale rezultate in urma:

 

a) utilizarii paginii https://www.instagram.com/babyliss_romania

 

b) accesului neautorizat sau alterarii comunicarii dvs. cu sau prin pagina de Instagram

 

 

ART. 15. LEGEA APLICABILA

 

Acest regulament reprezinta un acord intre dvs. si Organizatorul concursului, guvernat de legislatia romaneasca in vigoare.

 

In conformitate cu prevederile GDPR, va aducem la cunostinta urmatoarele:

 

Nu utilizăm datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizată și nici pentru realizarea de profile. Nu luăm niciodată decizii automate cu privire la dumneavoastră.

 

Utilizăm mijloace tehnice pentru stocarea datelor în conditii de securitate. Nu prelucrăm date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.

 

Revizuim în fiecare an datele colectate, analizând în ce măsură păstrarea lor este necesară scopurilor menționate, intereselor dumneavoastră legitime sau îndeplinirii obligatiilor legale. Datele care nu mai sunt necesare vor fi sterse.

 

Beneficiati de dreptul de acces, intervenție, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizați, si puteti limita prelucrarea realizată de noi si chiar să solicitati stergerea datelor.

 

Prezenta secțiune reprezintă informare cu privire la dispozițiile legale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal pe care ni le veti transmite si care apar sau vor aparea in documentele fiscale ce reliefeaza relatia noastra de comunicare.

 

Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor in conditiile mai sus mentionate.