babyliss-romania.ro
babyliss-romania.ro
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Formular returnare produs

Pentru a returna definitiv un produs achiziționat de mai puțin de 14 zile, te rugăm să completezi câmpurile de mai jos iar sistemul nostru va procesa formularul tău de retur în conformitate cu Termenii și Condițiile de vânzare.


În urma completării formularului vei primi un e-mail de verificare pe care te rugăm să îl confirmi pentru ca produsul tău să fie ridicat de un curier și adus pentru verificare în vederea efectuării returului și rambursării banilor.


Transportul produsului va fi gratuit în cazul în care returul se încadrează în Termenii și Condițiile de vânzare.


Conform art.16 din O.U.G. 34/2014, ,,Sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale: e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator". Aceste produse destinate îngrijirii și igienei personale pentru protecția sănătății consumatorilor nu pot fi returnate dacă au fost desigilate. Produsele desigilate devin nevandabile chiar dacă rămân funcționale și din motive de protecție a sănătății sau igienă nu pot fi revândute ca și produse resigilate. Nu este sigur sanitar sau etic să comercializăm un produs de îngrijire personală folosit.

In urma expedierii acestui formular veti primi un e-mail de verificare. Va rugam sa il confirmati pentru ca solicitarea dvs sa fie procesata.