Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Creativitate instantanee și ușurință în utilizare

Produsele BaByliss Paris îți oferă versatilitatea necesară pentru a crea mereu coafuri inedite. Ușor de utilizat și mereu la îndemână, aparatele de styling și îngrijire personală BaByliss Paris sunt cea mai bună soluție pentru orice ocazie.

Performanță și rezultate spectaculoase

Produsele BaByliss Paris garantează rezultate uimitoare și fără efort chiar la tine acasă. Varietatea de accesorii și funcții îți conferă un stil original, mereu în tendințe.

Tehnologie de ultimă generație și design inovator

BaByliss Paris investește în dezvoltarea unor produse ce imbină tehnologia de ultimă generaţie cu designul de top pentru a oferi soluţii de cea mai înaltă calitate, ce protejează părul și pielea și ce sunt ușor de întreţinut.

Despre Babyliss

Specialistul tău de styling și îngrjire personală!

BaByliss Paris aduce în România o gamă inedită de produse de styling și îngrijire personală destinate atât femeilor, cât și bărbaților.  În plus,  colaborează de peste 50 de ani cu experți în domeniul styling-ului pentru a dezvolta produse ce combină tehnologia de ultimă generaţie cu designul de top. 

Încă de la început, succesul brandului BaByliss Paris s-a bazat pe inovaţie şi design deosebit, dar şi pe angajamentul de a oferi produse de înaltă performanţă şi calitate potrivite tuturor dorințelor în materie de styling și îngrijire personală. BaByliss Paris aduce prin produsele oferite rezultate excepționale precum cele din saloanele de specialitate, chiar la tine acasă. Brandul se adrează atât femeilor, cât și bărbaților și oferă produse precum: uscătoare de păr, ondulatoare clasice și celebrele ondulatoare Curl Secret, plăci pentru întins părul, perii rotative, multistylere, epilatoare, aparate de ras și trimmere. 

Uscătoare de păr

Gama de uscătoare de păr pentru uz personal răspunde dorințelor celor mai pretențioși și meticuloși clienți. Cu un nivel de performanță ridicat, uscătoarele de păr BaByliss se diferențiază de restul produselor din același segment prin puterea motorului AC ce oferă o durată de viață mai mare și un jet de aer cu o viteză de până la 100 de km/h.

Ondulatoare

BaByliss Paris oferă o soluție inovatoare intitulată Curl Secret. Curl Secret este primul ondulator complet automat din lume ce folosește tehnologia brevetată, Auto-Curl. Particularitatea acestei tehnologii este că aparatul transformă automat suviţele de păr în bucle, asigurând astfel o ondulare uniformă şi rapidă. Obții bucle perfecte fără efort, de fiecare dată, chiar la tine acasă!

Perii rotative

Uşor de utilizat şi cu rezultate spectaculoase, periile rotative BaByliss Paris îţi vor fi de folos de fiecare dată când vrei o coafură lejeră, strălucitoare şi mai ales rapidă. Una din cele mai apreciate este Peria rotativă Ionic Airbrush 1000W cu 4 accesorii: o perie revoluţionară ce se adaptează oricărui tip de păr. Astfel, îți usuci și coafezi părul printr-o simplă mișcare, la tine acasă!

Plăci de întins părul

Plăcile de întins părul BaByliss Paris sunt beauty gadgeturi de styling de cea mai înaltă calitate, eficiente și prietenoase cu părul tău. Plăcile îndreaptă părul perfect cu doar o mișcare de la rădăcini până la vârfuri. Rezultatul: un păr mai moale, mai stralucitor și perfect intens.

Aparate de îngrijire a bărbii

BaByliss For Men este o gamă specială de produse ce vine în întâmpinarea bărbaților care își doresc un stil aparte. BaByliss For Men oferă trimmere, mașini de tuns părul sau barba și kit-uri multi-purpose. BaByliss oferă o gamă completă, de înaltă performanță, cu o varietate de funcționalități. Tehnologia de ultimă generație, motoarele de înaltă performanță și reglare precisă a lungimii de tăiere garantează rezultate profesionale și confort optim.

Aparate de tuns părul

Aparatele de tuns părul BaByliss sunt recunoscute pentru performanța superioară de tăiere și lamele ultra rezistente. Unele aparate dispun și de tehnologia inovatoare W-Tech - această tehnologie poziționează lamele sub formă de W astfel încât acestea nu necesită ulei și se ascut constant.

Trimmere

Bărbații ce doresc mereu un look îngrijit au acum la dispoziție trimmerele BaByliss Paris. De la sprâncene ciufulite la părul nedorit din nas sau urechi, poți controla totul cu blândețe utilizând produsele BaByliss.

Kit-uri multi-purpose

Kit-urile multi-purpose fac viața de zi cu zi a bărbaților mai ușoară prin varietatea de funcționalități adaptate nevoilor și preocupărilor lor pentru un stil perfect. Cu multiple accesorii interschimbabile pentru tundere și îngrijire personală, kit-urile BaByliss For Men au o soluție pentru fiecare bărbat.