babyliss-romania.ro
babyliss-romania.ro
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Creativitate instantanee și ușurință în utilizare

Produsele BaByliss Paris îți oferă versatilitatea necesară pentru a crea mereu coafuri inedite. Ușor de utilizat și mereu la îndemână, aparatele de styling și îngrijire personală BaByliss Paris sunt cea mai bună soluție pentru orice ocazie.

Performanță și rezultate spectaculoase

Produsele BaByliss Paris garantează rezultate uimitoare și fără efort chiar la tine acasă. Varietatea de accesorii și funcții îți conferă un stil original, mereu în tendințe.

Tehnologie de ultimă generație și design inovator

BaByliss Paris investește în dezvoltarea unor produse ce imbină tehnologia de ultimă generaţie cu designul de top pentru a oferi soluţii de cea mai înaltă calitate, ce protejează părul și pielea și ce sunt ușor de întreţinut.

People

Despre Babyliss

SPECIALISTUL TĂU DE STYLING ȘI ÎNGRIJIRE PERSONALĂ! 

BaByliss Paris aduce în România o gamă inedită de produse de styling și îngrijire personală destinate atât femeilor, cât și bărbaților.  În plus,  colaborează de peste 50 de ani cu experți în domeniul styling-ului pentru a dezvolta produse ce combină tehnologia de ultimă generaţie cu designul de top. 

Încă de la început, succesul brandului BaByliss Paris s-a bazat pe inovaţie şi design deosebit, dar şi pe angajamentul de a oferi produse de înaltă performanţă şi calitate potrivite tuturor dorințelor în materie de styling și îngrijire personală. BaByliss Paris aduce prin produsele oferite rezultate excepționale precum cele din saloanele de specialitate, chiar la tine acasă. Brandul se adrează atât femeilor, cât și bărbaților și oferă produse precum: uscătoare de păr, ondulatoare clasice și celebrele ondulatoare Curl Secret, plăci pentru întins părul, perii rotative, multistylere, aparate de ras, trimmere și seturi complete de tuns și ras.