babyliss-romania.ro
babyliss-romania.ro
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Regulamentul concursului Provocarea BaBylissRegulamentul concursului “#ProvocareaBaByliss” este organizat de SC Skin Media SRL in perioada 31.05.2024-30.06.2024


Acesti termeni si conditii reglementeaza modul in care aveti dreptul sa accesati si sa utilizati serviciile asociate concursului “#ProvocareaBaByliss” denumit in continuare "Concursul". Pentru a utiliza acest concurs trebuie sa cititi si sa acceptati toti termenii si toate conditiile descrise in prezentul document, inclusiv politica privind datele personale.

ART. 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI                                                                                                                                       

Organizatorul concursului “#ProvocareaBaByliss”, este Skin Media SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Mendeleev Nr. 5, Et. 2, Bucuresti, Sector 1, 010361, adresa email: marketing@babyliss-romania.ro, denumit in continuare Organizatorul. Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentul Regulament.

ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 31.05.2024-30.06.2024 pe https://www.tiktok.com/@babyliss_romania


ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul in Romania care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii Concursului. Toti participantii trebuie sa aiba conturi de Tiktok reale, active si care sa le apartina. Angajatii SKIN MEDIA SRL si ai companiilor partenere care promoveaza acest concurs, precum si rudele acestora pana la gradul al II-lea inclusiv, nu pot participa la concurs. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanei care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

ART. 4. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul se desfasoara in perioada 31.05.2024-30.06.2024, timp in care atat fanii paginii https://www.tiktok.com/@babyliss_romania cat si cei care nu sunt in prezent fani pot participa la concurs.

Va avea loc o extragere pe data de 01.07.2024 pe pagina de Tik Tok BaByliss Romania: https://www.tiktok.com/@babyliss_romania. Castigatorii vor fi formati din persoanele care s-au inscris in concurs si care au fost alesi in functie de performanta.

ART. 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Desemnarea castigatorilor se va face dintre cei care au urmat toti pasii concursului:

    Urmareste pagina @babyliss_romania
    Creeaza un video in care te coafezi folosind orice device BaByliss (existent pe siteul https://www.babyliss-romania.ro/)
    Posteaza videoclipul pe Tiktok cu tag @babyliss_romania si #AirWandBaByliss #ProvocareaBaByliss

Extragerea va avea loc pe data de 01.07.2024 si vor fi alesi 5 castigatori in functie de calitatea videoclipurilor, a coafurilor si a impactului postarilor. Cei 5 castigatori vor castiga fiecare un device Air Wand, AS6550CE BaByliss. Castigatoriil vor fi anuntati atat prin mesaj privat, cat si prin etichetare intr-un comentariu la postarea de concurs de pe pagina de TikTok. https://www.tiktok.com/@babyliss_romania.

ART. 6. PREMII

Cei 5 castigatori vor castiga fiecare:

Air Wand 3in1 AS6550CE BaByliss

6.1. Valoare Premii

3,749.95RON

Cei 5 castigatori trebuie sa transmita pe adresa de email marketing@babyliss-romania.ro adresa completa si corecta de livrare, nume, prenume, telefon, adresa de email si copie a actului de identitate pentru revendicarea premiului.

Premiile nu se vor putea schimba in bani sau inlocui cu alte produse.

ART. 7. MECANISMUL DE PARTICIPARE

Concursul se desfasoara in perioada 31.05.2024-30.06.2024, timp in care atat fanii paginilor https://www.tiktok.com/@babyliss_romania cat si cei care nu sunt in prezent fani pot participa la concurs prin indeplinirea urmatorilor pasi:

- Urmareste pagina @babyliss_romania

- Creeaza un video in care te coafezi folosind orice device BaByliss (existent pe siteul https://www.babyliss-romania.ro/)

- Posteaza videoclipul pe Tiktok cu tag @babyliss_romania si #AirWandBaByliss #ProvocareaBaByliss


Atentie!

- Orice tentativa de fraudare de orice natura menita sa lezeze imaginea organizatorului sau a terte persoane vor fi eliminate din concurs, iar in cazul identificarii tentativelor de frauda in scopul castigarii premiilor, Organizatorul isi rezerva dreptul de a cere urmarirea de catre catre organele competente si/sau in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

- Persoanelor care vor incerca sa fraudeze concursul li se va restrictiona accesul in aplicatie.

- Profilul tuturor participantilor in concurs trebuie sa fie public

- Varsta minima pentru participare este de 18 ani

- Premiile se livreaza doar pe teritoriul Romaniei

 
ART. 8. ACORDAREA PREMIILOR

Va avea loc o extragere pe data de 01.07.2024 pe pagina de Tik Tok BaByliss Romania: https://www.tiktok.com/@babyliss_romania. Castigatorii vor fi formati din persoanele care s-au inscris in concurs si au fost selectate in urma criteriilor specificate mai sus.


Organizatorul va solicita datele de identificare ale castigatorilor si orice alte informatii considerate necesare pentru validarea acestora.

Prin inscriere, participantii sunt de acord ca videoclipurile postate sa fie refolosite pe retelele de socializare ale BaByliss Romania, in cazul in care vor fi selectate.

Livrarea premiilor se va face in maximum 30 de zile de la primirea datelor complete de la castigatori.


In cazul in care castigatorii nu pot fi premiati din motive independente de organizatori (nu furnizeaza aceste informatii intr-un interval de 48 ore etc), Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene si vor extrage castigatori rezerva care vor fi contactati dupa ce vor trece cele 24 de ore de la anuntarea primilor castigatori. Premiile vor fi insotite de un proces verbal de predare-primire pe care persoana castigatoare are obligatia de a-l semna si transmite Organizatorului pe adresa de mail marketing@babyliss-romania.ro cu mentiunea “Concurs BaByliss”.


Organizatorul isi rezerva dreptul sa anuleze orice premiu oricarui participant pentru orice motiv si in orice moment daca are suspiciuni cu privire la activitatea sa pe Tiktok si in cadrul concursului.

Castigatorii premiilor nu pot opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau in alte obiecte si nici nu pot solicita alte modificari. Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile sub forma de premii obtinute de catre castigatori, in conformitate cu reglementarile Codului Fiscal in vigoare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura in legatura cu aceste venituri fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.


Art. 9. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Organizatorul este inregistrat in Registrul General la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal Operator de Date cu Caracter Personal cu nr: 16919 (SKIN MEDIA SRL) si respecta legislatia in vigoare in acest domeniu in Romania si Uniunea Europeana.

Prin inscrierea la concurs intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Organizatorul va vor solicita dumneavoastra, in calitate de Utilizator, urmatoarele informatii necesare pentru identificarea dumneavoastra personala: (a) numele si prenumele dvs., (b) adresa de e-mail valida, (c) adresa de livrare corecta si completa, (d) numar de telefon (e) id Instagram, (f) copie act identitate. Scopul solicitarii acestor informatii de catre Organizatori este de a mentine contactul cu dumneavoastra pentru comunicari viitoare despre oferte si alte concursuri accesabile de pe site-ul www.babyliss-romania.ro.

 
Dupa colectarea datelor dvs., Organizatorul: nu va instraina, inchiria sau vinde informatiile de identificare personala a dumneavoastra catre terti in scopuri de marketing si publicitate. Nu va furniza unor terti datele dvs. de contact fara acordul dvs., cu exceptia cazurilor in care sunt solicitate de institutii ale statului legal abilitate (cu rol de control, etc) va securiza informatiile esentiale pe care le furnizati, prin protocoale standard si tehnologii corespunzatoare.

Prin inscriere, participantii sunt de acord ca videoclipurile postate sa fie refolosite/preluate pe retelele de socializare ale BaByliss Romania, chiar daca vor fi desemnate castigatoare sau nu.


Art. 10. INCETAREA SERVICIULUI

Sunteti de acord ca Organizatorul poate, in orice moment, fara notificare prealabila, sa intrerupa contul si accesul dvs. la concursul online, din cauze care pot fi, fara a se limita la: (a) incalcarea de catre dvs. a prevederilor prezentului document si a indrumarilor pe care le cuprinde,

(b)solicitari ale institutiilor guvernamentale si impuneri ale legii,

(c) solicitarea dvs. expresa,

(d) probleme si aspecte tehnice neprevazute,

(e) perioade lungi de inactivitate a paginii pe care ati creat-o in cadrul concursului.


Sunteti de acord ca intreruperea furnizarii serviciului va fi facuta la libera alegere a Organizatorului si ca acesta nu poate fi facut raspunzator fata de dvs. sau orice alta terta parte pentru intreruperea accesului dvs. sau paginii dvs. din concursul online.


Art. 11. INFORMATIA FURNIZATA

In timpul folosirii aplicatiei este posibil ca utilizatorii sa furnizeze informatii despre sine care pot fi vizibile de catre alti utilizatori (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor din acest document).

 

Intelegeti si sunteti de acord ca prin postarea de materiale pe pagina https://www.tiktok.com/@babyliss_romania cedati catre Organizatorul concursului dreptul gratuit si irevocabil de a utiliza aceste materiale in decursul existentei serviciului, dar si ulterior desfasurarii acestuia.

 
Intelegeti ca raspunderea pentru toata informatia pe care o postati in cadrul concursului online va revine exclusiv dvs., iar Organizatorul nu poate fi facut raspunzator de nicio greseala sau omisiune din aceste informatii. Organizatorul nu poate garanta identitatea oricaruia dintre utilizatorii care isi creeaza sau care acceseaza paginile individuale pe pagina https://www.tiktok.com/@babyliss_romania si Organizatorul nu poate garanta autenticitatea niciunei informatii postate de utilizatori.


Sunteti de acord sa nu monitorizati sau copiati, si sa nu permiteti altora sa monitorizeze sau copieze pagina https://www.tiktok.com/@babyliss_romania si continutul pe care aceasta il cuprinde. Sunteti de acord sa nu simulati aspectul sau functionarea acestui website si sa nu actionati pentru a perturba functionarea sau a supraincarca infrastructura noastra informatica, inclusiv, dar fara a se limita la, comunicari nesolicitate, incercari de a obtine acces neautorizat, transmitere sau activare de virusi informatici.

 
ART. 12 COMUNICAREA CU ORGANIZATORUL

 
In cadrul concursului pe pagina de Instagram https://www.tiktok.com/@babyliss_romania Organizatorul poate avea nevoie sa comunice cu dvs. prin email sau telefon (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor si Premiile concursului si desemnarea castigatorului). Sunteti de acord sa primiti mesaje email, legate de participarea dvs. la concurs pentru a asigura buna derulare a concursului.

 
Sunteti de acord ca numele si/sau adresa dvs. email sa fie mentionate in titlul anumitor comunicari pe care le initiati pe pagina de Tiktok https://www.tiktok.com/@babyliss_romania (exemplu: anuntarea castigatorului). Intelegeti si sunteti de acord ca Organizatorul poate utiliza datele dvs. de contact in scopul consultarii sau informarii dvs. cu privire la produse, oferte si promotii. Puteti renunta la acest privilegiu prin serviciul de dezabonare din cadrul mesajelor email primite de pe website-ul www.babyliss-romania.ro. Organizatorul isi exercita dreptul de a modifica oricare din articolele prezentului document in scopul de a asigura coerenta si corectitudinea desfasurarii concursului. Organizatorul va afisa orice modificare a prezentului document pe pagina de Tiktok https://www.tiktok.com/@babyliss_romania


ART. 13. TAXE SI COSTURI


Inscrierea in concurs este gratuita. Premiile sunt supuse taxelor si impozitelor conform legii si vor fi suportate de catre Organizator.


ART. 14. LIMITE DE RASPUNDERE


Acceptand acest regulament, sunteti de acord ca Organizatorul, angajatii sai, partenerii si

orice alti colaboratori in concursul online nu sunt raspunzatori pentru nici un fel de pierderi sau consecinte negative directe, indirecte, ocazionale sau exceptionale rezultate in urma:


a)      utilizarii paginii https://www.tiktok.com/@babyliss_romania

b)      accesului neautorizat sau alterarii comunicarii dvs. cu sau prin pagina de Tiktok

 

ART. 15. LEGEA APLICABILA


Acest regulament reprezinta un acord intre dvs. si Organizatorul concursului, guvernat de legislatia romaneasca in vigoare.

In conformitate cu prevederile GDPR, va aducem la cunostinta urmatoarele:

Nu utilizăm datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizată și nici pentru realizarea de profile. Nu luăm niciodată decizii automate cu privire la dumneavoastră.

Utilizăm mijloace tehnice pentru stocarea datelor în conditii de securitate. Nu prelucrăm date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.
Revizuim în fiecare an datele colectate, analizând în ce măsură păstrarea lor este necesară scopurilor menționate, intereselor dumneavoastră legitime sau îndeplinirii obligatiilor legale. Datele care nu mai sunt necesare vor fi sterse.
Beneficiati de dreptul de acces, intervenție, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizați, si puteti limita prelucrarea realizată de noi si chiar să solicitati stergerea datelor.

Prezenta secțiune reprezintă informare cu privire la dispozițiile legale referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal pe care ni le veti transmite si care apar sau vor aparea in documentele fiscale ce reliefeaza relatia noastra de comunicare.

 

Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor in conditiile mai sus mentionate.